Over Zanger Bernardo

We schrijven 2019.

Bernardo word benaderd door Frank van Etten (bekend van de hits als ‘Leef als een zigeuner’ en ‘Huisje op wielen’) en tekent een platencontract voor drie singles. In zeer korte tijd groeit hij uit tot een zeer gewaardeerd artiest op diverse podia in zowel binnen als buitenland. Zijn debuutsingle, ‘Je loog en bedroog’ verscheen in maart ‘19 en werd zeer goed ontvangen bij de schare fans. De daarop volgende singles :’Ik hou je vast’, en ‘Om klokslag half tien’, zetten de teller op drie eigen muziekstukken.

Begin 2023 is er de single, ‘Zie jij die voordeur daar’ en werd wederom prima ontvangen. Zijn verder stappen op de carrière ladder gaat hij vervolgens maken met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio de Meern. ‘Mensen om me heen’ is dan de eerste release op het bijbehorende label van Verkooyen, TeamHolland Music en zorgt voor een steeds groter wordende olievlek. Kijkend naar de toekomst zal zijn team ook niet zo snel meer veranderen aangezien de neuzen mooi een kant op wijzen en er alles aan wordt gedaan om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van zijn muziek. ‘24/7 met muziek bezig zijn is dan ook het credo van succes en dan komt de rest er op enig moment achteraan’, aldus onze goedlachse Haarlemmer.

Qua performance weet Bernardo menig feest/festival op zijn grondvesten te laten trillen met zijn zeer warme en opzwepende stemgeluid. Volgens Bernardo is het pas feest als de lampen vrolijk langs het plafond zwaaien. Nederland, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Belgie, overal kan je hem al eens zijn tegengekomen.

In Amsterdam is hij één van de vaste huiszangers geweest van het welbekende Cafe Sientje in de Korte Regulier Dwarsstraat. In Oktober 2023 komt er een nieuwe feestknaller uit die volgens insiders direct meegebruld kan en gaat worden. Om een tipje van de sluier op te lichten verteld hij dat het een soort ode is aan een helaas veel te vroeg overleden zeer bekende Haarlemse zanger.

Eerst even bellen?